У ДТП на Збаражчині перекинувся пасажирський автобус

На Збаражчині ДТП. При виїзді із села Стриївка зіткнулися пасажирський автобус та Opel. За попередніми даними, автобус, який розвозить робочих, повертався на базу. В якийсь момент в його заднє колесо врізалася іномарка. Від удару автобус перекинувся. У момент аварії пасажирів у салоні не було.
Водійка легківки каже, що її засліпило сонце і вона не помітила транспортний засіб та в’їхала в нього. В ДТП ніхто не постраждав, а тому кримінальне провадження правоохоронці не відкривали. Механічні ушкодження отримав лише автотранспорт.
Попередня стаття

«Скористався – заплати», – тернополяни про пеню на комуналку (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині є люди, які координують привіз львівського сміття (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.