“Біда постукала у двері братика”. Тернополянка просить допомогти 28-річному Василю Кальмуку

Тернополянка Наталя Слота просить допомогти врятувати брата. Хлопцеві 28 років, нещодавно йому поставили діагноз артеріовенозна мальформація. Йому терміново потрібна операція, інакше, у будь-яку хвилину може статись крововилив.

– Друзі, колеги та рідня, біда може постукати у двері кожного, але на превеликий жаль у цей раз вона постукала у двері мого найріднішого братика, – написала у соцмережі сестра Наталя Слота.

Поки точної суми для порятунку хлопця рідні не знають, завтра обстежуватимуться в Києві, де й робитимуть операцію. Хвороба у Василя Кальмука проявилася минулого тижня. Спершу почало стискати руку, — розповідає сестра Наталя. Через кілька днів усе тіло судомило. Його трусило, він задихався. Зараз спазми минули, але йому необхідна допомога.

– З цією хворобою Василь прожив 28 років, вона вроджена, але проявилася лише зараз і прогресує. Звертаюся до усіх небайдужих, допоможіть врятувати брата, попереду в нього ще ціле життя, – просить допомоги сестра.

Після операції, запевняють лікарі, усе буде добре. Перерахувати кошти можна на рахунок сестри Слота Наталя Петрівна
Номер карточки: 5168757368773414

Попередня стаття

“Вона – супергерой і королева”, – малеча вітає своїх матусь з Днем матері (Відео)

Наступна стаття

Закон про мову українцям таки доведеться виконувати

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.