Смачний мед від тернопільських підприємців виграла читачка МедіаТОРа (Фото)

Читачка МедіаТОР Ярослава Рябова отримала у подарунок мед від Fruit Art. Жінка стежить за новинами нашого інтеренет-телебачення уже рік. Побачивши допис про розіграш корисного смаколика, взяла участь, а вже незабаром забрала баночку меду з горіхами та сухофруктами.

Пані Ярослава куштувала мед зі своєю внучкою, смак, каже, особливий.

Виготовляє такі смаколики домашня консервація Fruit Art. У кожному різноманіття горіхів: мигдаль, грецький та лісовий горіхи, кеш’ю, арахіс. Присутні також сухофрукти: полуниця, вишня, кокос, папайя, хурма, груша, ягоди годжі, яблуко, інжир, чорнослив, курага, ківі. Усе разом заливають натуральним медом найкращих пасічників Тернопільщини.

Спробувати можна й інші десерти, в асортименті Fruit Art авторські варення, джеми, конфітюри, а також натуральний мед з горіхами та сухофруктами та олія. Цікавим є поєднання фруктів та горіхів, що у солодкій консервації набувають неповторного смаку східних солодощів.  Усі смаколики виготовлені  з мінімальним вмістом цукру та короткотривалою термічною обробкою, що робить їх корисними для споживачів.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині через обробку полів загинули зайці і борсуки

Наступна стаття

У Тернополі нарахували понад півтисячі безпритульних собак

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.