Школярі тренуються на військовому полігоні поблизу Тернополя

Близько півтисячі школярів беруть участь у навчально-польових зборах на військовому полігоні у селі Біла поблизу Тернополя. Заняття проводять у рамках допризовної підготовки. Тренують юнаків військовослужбовці артилерійської бригади.

 

Сьогодні на полігоні займалися одинадцятикласники з 20 –ти шкіл обласного центру і  курсанти  Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Триватимуть навчально-польові збори протягом чотирьох днів, – розповідає штаб-сержант відділення бойової підготовки артилерійської військової частини А3215 Оксана Стецько. А загалом у заняттях участь візьме понад 1500 учнів.

 

«На базі навчального центру військової частини А3215 відбуваються навчально-польові збори з учнями старших класів шкіл Тернополя й області. Ці заняття проводять з метою підвищення рівня підготовки учнів-юнаків до служби в Збройних силах України, закріплення знань і практичних навичок з предмету «Захист Вітчизни». Навчально-тренувальні збори триватимуть протягом чотирьох днів»

 

Забезпечують проведення занять військовослужбовці 44 артилерійської бригади. Вони надають спорядження та супровід, інструктують під час виконання практичних вправ «Стрільба з місця по нерухомих цілях.

 

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Концерт найшвидшого піаніста світу в Тернополі пройшов з аншлагом (Фото)

Наступна стаття

Вогонь з труни. Бабуся знайшла непритомного онука на підлозі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.