Раніше судимий житель Полтавщини обкрадав дачі поблизу Тернополя (Відео)

На Тернопільщині затримали зловмисника, причетного до кількох крадіжок. До чужих помешкань крадій проникав, зламуючи замки вхідних дверей та розбиваючи вікна.  Чоловіка затримали, вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

На початку травня до нас стали надходити повідомлення від власників дач, що в селі Ступки, про те, що невідома особа  викрала майно з їхніх будинків, – повідомляють у поліції. Загалом звернулися шестеро потерпілих. Люди заявляли про крадіжки різноманітного господарського реманенту та електроінструментів. Збитки оцінювали від чотирьох до двох тисяч гривень.

Поліцейські провели ряд оперативних заходів, аби встановити зловмисника. Під час одного з відпрацювань було помічено чоловіка, які блукав поміж дачами. Зловмисником виявився раніше судимий 37-річний житель Полтавщини.

У крадія вилучили частину майна, яке він виніс з чужих помешкань. Проте дорожче з накраденого, а це електроінструменти,  лиходій здав до ломбардів у Хмельницькому.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ. Поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до інших протиправних діянь.

 

Попередня стаття

На Кременеччині стіна насмерть придавила чоловіка

Наступна стаття

З 20 травня вулюцю Веселу у Тернополі частково перекриють

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.