У Збаражі чоловік побив патрульного

За умисне заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень затримано жителя Збаража. Зловмисник наніс тілесні ушкодження співробітнику правоохоронних органів. 35-річного чоловівка поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
19 травня близько 18 години до патрульних, які знаходилися на зупинці громадського транспорту, підійшов молодий чоловік і безпричинно почав нецензурно висловлюватися в їх адресу. Згодом дебошир накинувся на правоохоронця з кулаками. За зовнішніми ознаками зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння.
Старший лейтенант звернувся до лікарів з тілесними ушкодженнями, не госпіталізовувався.
Зловмисникові інкримінують частину 2 статті 354 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Карається таке правопорушення  обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, – повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Розпускаю Верховну Раду України, – заява Володимира Зеленського

Наступна стаття

У Тернополі молодик вийшов з магазину у краденому взутті (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.