У Теребовлі перекрили дорогу в двох напрямках. Вимагають не закривати сільську школу

Сьогодні жителі села Боричівка Теребовлянського району перекрили дорогу у Теребовлі. Люди ходили пішохідним переходом на трасі Тернопіль-Чернівці та на шляху місцевого значення в напрямку села Іванівка. Так люди вчинили, бо місцеві депутати прийняли рішення ліквідувати сільську школу.

У нашій школі навчається 33 дитини. Шестеро дітей відвідують дитячий садочок при навчальному закладі. Та його ліквідовують. Чиновники пропонують довіз дітей до Теребовлянської школи №3, а вчителям роботу в інших навчальних закладах. Ми з цим не згідні. Не згідні й жителі села, ми зібрали 300 підписів проти закриття школи та нас не послухали. Тому частина вчителів написали заяви на відпуску за власний рахунок, – розповідає вчитель Боричівської школи Іванна Нагірна.

Майже три години автівки стояли у довжелезних заторах. Люди вимагали, щоб до них вийшли чиновники та не дочекавшись, розійшлися.

Опубліковано Теребовля ІІ медіа-центр Вівторок, 21 травня 2019 р.

Попередня стаття

Похолодання, дощі і град прогнозують синоптики на Тернопільщині

Наступна стаття

Допомоги жителів Тернопільщини потребує маленька Аделінка Пигина

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.