Маленьку тернополянку, яку залишили у “Вікні життя”, “охрестили”. Тепер вона – Марія Бандера

Дівчинку, яку залишили у “Вікні життя” у Тернополі, офіційно зареєстрували та видали свідоцтво про народження. Також їй присвоїли прізвище, ім’я, по батькові. Тепер маленьку тернополянку звати Марія Іванівна Бандера. Відповідне рішення прийняли на виконкомі Тернопільської міської ради 22 травня.

Нагадаємо, тиждень тому близько десятої години вечора у приймальному відділенні одного з тернопільських пологових будинків загорілося червоне світле. Чергова акушерка Олександра Степанівна одразу підбігла до «Вікна життя». У ньому плакало закутане в паленку та одягнене в шапочку дитятко. Дівчинку оглянули лікарі та визначили, що від народження їй всього день. Найімовірніше пологи були вдома: пуповина перев’язана ниткою. Нині про маленьку знайду піклується медперсонал – змінюють підгузки, пеленають і годують.

 

Попередня стаття

Відома директорка школи худне заради учня (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщини жінки ромської національності обкрадають помешкання

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.