Понад сотня тернополян приєднались до благодійного марафону – біг заради добра

На Театральному майдані стартував  благодійний марафон заради добра. Тернополяни пробіжать 1 км. 600 м. Маршрут: Театральний майдан – вул. Грушевського – готель Тернопіль – вул. Руська – ЦУМ – Театральний майдан. Зроблять це аби допомогти діткам, які проходять реабілітацію у реабілітаційному центрі Тернополя.

Організаторки благодійного марафону – Ната Бенч і Вікторія Фаріон – вперше провели такий марафон в 2015 році. Тоді вони зібрали кошти для закупівлі електроенцефалографу для Тернопільської обласної клінічної лікарні. Умовою було те, що всі діти області матимуть змогу обстежуватися на цьому апараті абсолютно безкоштовно. Цього року для благодійного внеску організатори обрали реабілітаційний центр в місті Тернополі, де 147 діток з різними вадами проходять реабілітацію і навчання. Для них хочуть закупити апарат імпульсної магнітотерапії. Для закупівлі апарату потрібно зібрати 50 тисяч грн. Зараз вже зібрано 30 тисяч. Для збору коштів вже відкрито банківський рахунок, на який охочі можуть перерахувати кошти. Якщо буде зібрано більше, то гроші спрямують на потреби цього ж центру  – закупівлю ще іншого обладнання, – пише Тернопільський прес-клуб.

Кошти перерахують відразу після закінчення акції.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщини жінки ромської національності обкрадають помешкання

Наступна стаття

Три містечка Тернопільщини увійшли до 20-ки найкрасивіших міст України

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.