Викрадену у Тернополі автівку знайшли у лісосмузі за 20 кілометрів від міста

Завдяки небайдужому громадянину, патрульним вдалося розшукати авто, яким напередодні незаконно заволоділи. 

Про викрадення автомобілем ЗАЗ 1102 28-річний заявник повідомив у понеділок, 20 травня. Чоловік розповів патрульним, що протягом тижня його транспортний засіб був припаркований на одній з автозаправних станцій по вулиці 15 Квітня. Коли він прийшов забирати автомобіль, то на місці його не виявив.

Через дві доби на лінію 102 надійшло повідомлення від небайдужого чоловіка, про те, що на трасі М-12 (Стрий – Знам’янка) поблизу села Великі Бірки у лісосмузі стоїть автомобіль білого кольору без номерних знаків.

Патрульн звірили номера агрегатів автомобіля ЗАЗ з записами у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. З’ясувалося, що саме цей автомобіль викрали напередодні, 20 травня, з автозаправної станції.

Для подальшого з’ясування усіх обставин справи, інспектори викликали слідчо-оперативну групу, – повідомляють у Патрульній поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

У Тернополі чоловік розбився насмерть, впавши у шахту ліфта

Наступна стаття

На Тернопільщині зросла кількість ДТП: за 4 місяці загинули 23 людини, ще 173 отримали травми (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.