На Тернопільщині нелюди зав’язали цуценя у мішку і викинули в болото (Відео/Фото)

На Кременеччині нелюди, аби позбутися тварини, вдалися до жорсткого вчинку. Спочатку вони вкинули цуценя у мішок, а потім зав’язали та вивезли у поле. Там тварину у багнюці і знайшов Andriy Nazarenko. Чоловік випадково проїжджав з друзями цією місцевістю.

“Сьогодні нас доля випадково загнала в поля і селами Кременеччини, але це було з певною місією – врятувати життя собаки. Як так можна з живим створінням робити? В пакеті зав’язати, в болоті грязі покинути. Зараз Веземо до Тернополя.”, – написав чоловік у мережі Фейсбук.

Попередня стаття

Постраждалим учасникам Революції Гідності та АТО пропонують санаторне лікування і психологічну реабілітацію

Наступна стаття

Немовлята, народжені у Тернополі 1 червня, отримали пам’ятні медальйони (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.