Граната, тротил та обріз – поліцейські вилучають зброю у жителів Тернопільщини

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині тривають заходи, спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації в краї. У результаті здійснених профілактичних заходів за минулу добу у жителів області вилучено три небезпечних предмети.

Зокрема, поліцейські Підволочищини вилучили у жителя села Богданівка предмет із запалом, схожий на гранату Ф-1, а на Збаражчині у 40-річного жителя Вишнівця знайшли вибухову речовину тротил вагою 230 грамів. В Теребовлянському районі чоловік незаконно зберігав обріз гладкоствольної рушниці.

Вибухові предмети та зброю направлено не експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Відомості за усіма виявленими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 263 ККУ. Триває досудове розслідування.

Попередня стаття

У Тернополі судитимуть механіка, який випустив на лінію несправну маршрутку

Наступна стаття

На Чалдаєва тернополянин розбився насмерть, коли втікав від рідних, аби придбати алкоголь

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.