На Тернопільщині народилося плямисте оленя (Фото)

На Чортківщині в Улашівському лісництві народилося  оленя.   Лісник Михайло Ярош, піклується, щоб і мама, і дитинча були в повній безпеці.

Про це повідомляє Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Минулоріч у державному підприємстві «Чортківське лісове господарство» з’явилося шість плямистих оленят. Про це повідомиві, інженер з охорони лісу ДП «Чортківський лісгосп» Андрій Гановський.

– Поповнення оленячого сімейства очікуємо в вольєрному господарстві Білецького лісництва. В червні-липні на світ має з’явитися ще кілька оленів плямистих, – говорить інженер з охорони лісу ДП «Чортківський лісгосп» Андрій Гановський.   

Зазначимо, нині у Чортківському лісовому господарстві  є 26 плямистих оленів.

 

Підготувала Тетяна Бабій

Попередня стаття

На Тернопільщині водій збив пішохода і втік з місця ДТП (Фото)

Наступна стаття

Завтра у деяких будинках Тернополя не буде електроенергії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.