Майстер-класи, ігри та сплави по Дністру: Заліщики запрошують на фестиваль музики і мистецтв

29-30 червня у Заліщиках відбудеться фестиваль камерно-інструментальної, симфонічної музики та мистецтв InStrum Fest. Основна мета заходу – популяризація сучасного культурного продукту, відновлення Заліщиків як унікального європейського курорту та вже існуючого потенціалу у інноваційному сучасному контексті.

Окрім музичної програми для гостей облаштують фотозону, зону відпочинку, літературний майданчик, а також проведуть майстер-клас та ігри. Задля розвитку туристичного потенціалу місцевості та її промоції відвідувачам запропонують сплави по Дністру, відвідування печер та екскурсії.

Головні виконавці фестивалю:

– оркестр Євгена Хмари, піаніста-віртуоза, володаря статусу Yamaha Artist, Марта Адамчук в дуеті з Євгеном Хмарою (30 червня),

– симфонічно-роковий оркестр Brevis (29 червня),

– RADZ – інструментальний гурт із Дніпра (29 червня),

– ROCKOKO – інструментальний гурт, що відносить себе до жанру симфонічного року, симфотроніки (29 червня),

– Святослав Кондратів – популярний скрипаль та композитор,

– Єгор Грушин – львівський композитор і піаніст, що створює та виконує музику у стилі “неокласика” (30 червня),

– DrumArt – багатогранний проект напрямку барабанного мистецтва, маршових барабанів,

– Double Blast – чортківській кавер дует, що поєднує класичну музику та поп-рок (30 червня).

Подорожі новими місцями України та сприяння розвитку культури – найцінніший внесок у своє майбутнє та майбутнє країни, який може зробити кожен громадянин. Запрошуємо Вас на InStrum Fest Zalischyky у якості гостя та продовжуємо пошук талантів. Квитки та актуальна інформація про фестиваль на https://instrumfest.com.ua/

Попередня стаття

Жителям Королівки Заліщицького району заборонили вживати воду з місцевого водопроводу

Наступна стаття

На родину тернопільського підприємця напали: власників оселі госпіталізували, діти і бабуся не постраждали

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.