Поки батько купував товар, малолітній син викрав навушники (Відео)

У Тернополі малолітній вчинив злочин – викрав товар з полиці одного з магазинів, що на вулиці Кн.Острозького. Дитина прийшла у торгове приміщення разом із батьком. Допоки чоловік розглядав і купував товар, його син ховав під футболку безпровідникові навушники. Злочин скоєно 12 червня близько 16 години.

Правоохоронці просять допомогти встановити особу батька дитини, син якого ймовірно причетний до викрадення дороговартісного майна. Якщо ви впізнали особу або знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номером у Тернополі 27-11-70, (097)-110-99-32 або на лінію “102”.ґ

 

Попередня стаття

Тернополянин сплатить штраф, бо забруднив дорогу на проспекті Злуки

Наступна стаття

У ресторані поблизу об’їзної Тернополя пожежа. Дим видно з міста (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.