У селі поблизу Тернополя під час збору вишень загинула жінка

Нещасний випадок трапився поблизу Тернополя. Жінка, зриваючи вишні, впала з драбини. Травми виявилися смертельними. Про смерть людини у поліцію повідомили лікарі. 
Подія трапилась в Великих Бірках. Працівники поліції, які виїжджали на місце трагедії, встановили, що місцева жителька 1954 року народження загинула внаслідок падіння з драбини. Пенсіонерка зривала ягоди вишні, втратила рівновагу та впала. Від отриманих травм потерпіла загинула, – повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

З липня за оформлення біометричних паспортів та ID-карток тернополяни платитимуть дорожче

Наступна стаття

У Тернополі дівчина вийшла з лікарні і зникла безвісти

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.