У Тернополі відкрили тенісні корти під відкритим небом «Central Park» (Фото)

Чотири тенісні корти під відкритим небом «Central Park» відкрили нещодавно у тернопільському гідропарку «Топільче».  Один з цих кортів є безкоштовним. Відтак, кожен, хто бажає спробувати власні сили у цьому виді спорту, відтепер має таку можливість.

Тривалий час у Тернополі не було відкритих площадок для виховання нового покоління спортсменів, які б здобували для міста відзнаки у професійному тенісі, адже старі тенісні корти у парку перебували у занедбаному стані. Проте зараз, завдяки соціально відповідальному бізнесу, будівництво нових тенісних кортів реалізовано без витрачання бюджетних коштів. Площадки облаштовані за усіма стандартами, тому тут можна проводити змагання міського, обласного чи всеукраїнського рівнів, – повідомляють у Тернопільській міській раді.

Попередня стаття

Дорога жахів. Коропець відірваний від світу через стан доріг (Відео)

Наступна стаття

«Хто вкладає в рекламу багато грошей, симпатії не викликає», – тернополяни про політичну агітацію

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.