Як тернопільські нардепи голосували у Верховній Раді (Графіка)

Каденція Верховної Ради добігає кінця. Частина депутатів зрозуміли, що активної роботи парламент уже не покаже, тому, покинувши свої робочі місця, або активно включилися у нову виборчу кампанію, або відпочивають у теплих краях.

Тому вже зараз можна підсумувати результати їхньої роботи. Показниками ефективності діяльності народних депутатів є їх присутність на засіданнях та участь у голосуваннях. І якщо до першого показника можуть виникати певні застереження, бо деякі депутати просто приходять на сесії, реєструють свою карту і йдуть геть, то інший є гарантованим показником роботи депутата у залі. Це означає, що «слуга народу» не тільки присутній на засіданнях, а й є активним учасником процесу.

Моніторинг участі народних депутатів у голосуваннях здійснює апарат Верховної ради і ці дані оприлюднює на офіційному сайті.

Загалом впродовж каденції Верховна Рада розглянула понад 17 тис. питань. Згідно з даними офіційного сайту парламенту, найактивнішим депутатом від Тернопільщини в частині участі у голосуваннях є представник «Самопомочі» Тарас Пастух.   Він взяв участь у 79,18% голосувань. На другому місці представник нині «Європейської Солідарності» (в минулому БПП) – Олег Барна з показником 72,46%. Замикає трійку лідерів нардеп від УДАРу Ігор Побер – 71,51.

Народний депутат від «Народного фронту» з Козової Володимир Соляр взяв участь у 66, 59% голосувань, його колега по партії Роман Заставний у 64, 83%, «порошенківець» Тарас Юрик 63,87%, а «ударівець» Микола Люшняк – 58,13%.

Найменш активним учасником засідань виявився «свободівець» Михайло Головко. Він взяв участь лише у31,74% голосувань.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині втопився восьмирічний хлопчик (Фото/Відео)

Наступна стаття

Яскраві сукні та оригінальні костюми: понад тисячу тернопільських випускників йдуть парадом (НАЖИВО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.