Збільшити орендну плату за паї до 7 000 гривень вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

У Тернопільській області пайовик за один гектар землі отримує близько 3 000 гривень, у той час як на Хмельниччині та Вінниччині за землю з однаковою врожайністю землевласникам платять 5 000-7 000 гривень.

Для порівняння: мінімальна орендна плата за гектар у Польщі та Молдові становить 250 євро.

«У світі землевласник – це багата людина, в Україні він, чомусь, бідний. Сьогодні 3 тисячі за гектар отримує пайовик, а орендар – 15 тисяч і більше. Я вважаю, що ситуацію потрібно змінювати і землевласник має отримувати реальні кошти за своє майно. Це близько семи тисяч гривень. Я йду до Верховної Ради України для того, щоб змінити це становище. Я буду боротися за справедливу оплату землі пайовикам», – заявив кандидат в депутати Верховної Ради Роман Василіцький.

Попередня стаття

У Чорткові відбувся І Міжрайонний кар`єрний форум «Профорієнтація – 2019» (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині втопився восьмирічний хлопчик (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.