«Правова держава – це щоденна праця», – Леонід Бицюра про Конституцію (Відео)

У День Конституції, 28 червня, громадяни України відзначають прийняття найголовнішого закону країни. З нагоди цього свята тернополян привітав єдиний кандидат від об’єднаних націоналістів Леонід Бицюра.

Шановні тернополяни, вітаю всіх нас з Днем Конституції! Це не тільки національне свято, це велике досягнення і перемога в українській історії. І водночас  – це щоденна праця кожного з нас, бо тільки від нас залежить чи будемо ми жити в правовій демократичній державі, як це записано в основному законі. Тому до праці! Слава Україні! − зазначив Леонід Бицюра.

 

Попередня стаття

Мурал із Кузьмою в Тернополі заклеїли пінопластом (Фото)

Наступна стаття

Тернопільські атлети привезли додому 18 медалей (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.