Свято закону: тернополяни читають Конституцію України в центрі міста (Наживо)

Тернопіль відзначає День Конституції. Спільно з учнями і студентами на Театральному майдані зібралися усі охочі, аби спільно зачитати основний державний документ.

Згідно з дослідженням соціологів встановлено, що 46,6 % українців ніколи в житті не читали Конституцію, і не мають уявлення про її зміст. До спроби змінити цю сумну статистику  долучилися й журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”.

Зачитати Конституцію разом із нами спонукаємо і вас, шановні глядачі. Переглянути цю он-лайн трансляцію Ви можете також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

Попередня стаття

Через рішення уряду теплопостачання міст може бути припинено , – Асоціація міст України

Наступна стаття

Мурал із Кузьмою в Тернополі заклеїли пінопластом (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.