У селах на Теребовлянщині збудують два медичні заклади

Нові медичні заклади збудують на Теребовлянщині. Про це повідомили на сайті громади.

У двох амбулаторіях незабаром лікуватимуть жителів сіл Ласківці та Долина. На розвиток медицини громада отримала субвенції з державного бюджету.

Приблизна вартість будівництва амбулаторії в Долині – 8 млн 627 тис. гривень, а для побудови в Ласківцях з місцевого бюджету виділять 8 млн 599 тис. гривень.

Добре, що вдається реалізувати новий проект, спільно з державними фондами та із закордонними партнерами, бо кожен з таких проектів передбачає від 10 до 50 % співфінансування, – зазначає міський голова Теребовлі Сергій Поперечний.

Попередня стаття

Ремонтував кондиціонер – і загинув

Наступна стаття

Тернополяни освятили віночки, щоб мати обереги в домівках (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.