У лікарні помер один з чоловіків, яких підрізали біля “Сіті”. Підозрюваного у вбивстві затримали (Відео/Фото)

Алкоголь та розбірки між чоловіками стали причиною вбивства. Трагедія трапилася 30 червня близько п’ятої ранку у Тернополі на вулиці Богдана Хмельницького. Неподалік зупинки громадського транспорту під час сварки чоловік наніс опонентам ножові поранення. Травми для одного з потерпілих виявилися смертельними. Підозрюваного у вбивстві – жителя Рівненської області, затримали.

За попередньою інформацією, затриманий приїхав до обласного центру зі своїм товаришем, який мав складати іспити в одному із вишів міста. Хлопці зняли житло, поселилися, а після цього пішли святкувати. В один з клубів Тернополя їх не пустили, а тому вони поїхали розважатися в інший. Там була ще одна компанія відпочиваючих.

В якийсь момент між відвідувачами закладу виник конфлікт. Розбірки, після закриття бару, продовжилися на вулиці. Один з хлопців витягнув ніж та поранив двох чоловіків – жителів Тернопільського району, 1994 та 1995 років народження.

Потерпілих бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. Травми одного з потерпілих виявилися несумісними із життям. Він, не приходячи до свідомості, помер в реанімаційному відділенні. Іншому пораненому медики наклали більше двадцяти швів і відпустили додому.

Підозрюваний – 21-річний житель міста Вараш. Його піймали патрульні, які виїжджали на виклик. Чоловікові уже оголосили підозру за двома статтями кримінального кодексу України  – умисне вбивство та хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Триває слідство.

Попередня стаття

На Кременеччині п’яна мама побила 7-місячне немовля, дитина – у реанімації

Наступна стаття

У Тернополі зносять частину недобудованого заводу “Сатурн” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.