Тарас Пастух – людина слова. Такі депутати мають формувати парламент, – Андрій Садовий (Відео)

21 липня відбудуться вибори до Верховної Ради України. Політичні партії з кандидатурами визначилися. Від парламентської фракції “Об’єднання Самопоміч” за перемогу в окрузі №163 (Тернопіль) змагатиметься український громадський діяч та політик, Народний депутат України 8-го скликання, депутат Тернопільської обласної ради Тарас Пастух. 

Впродовж років Тарас Пастух займає активну громадську позицію. Працював головою Бучацької районної державної адміністрації у 2008-10 роках. Військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України під час проведення Антитерористичної операції на сході України (2014).

Кандидатуру політика на виборах до Парламенту підтримує міський голова Львова Андрій Садовий. Посадовець зазначає, що за роки співпраці переконався, Тарас – людина слова. Він завжди спокійний і виважений. І головне, саме такі люди мають формувати парламент, піклуватися про державу, її добробут та розвиток.

“Тарас – людина слова. Він завжди спокійний, зажди виважений, я ніколи не бачив, щоб він був знервованим. Якщо він приймає рішення і йде вперед, то він як танк – його ніхто не зупинить. Тому що, як правило, це моральні рішення. І дай Бог йому завжди йти вперед, з такою людиною бути разом – за честь. Якщо б таких людей, як Тарас, в парламенті було хоча би сотня, то ми мали би зовсім іншу країну.”Ю – каже міський голова Львова Андрій Садовий. 

Попередня стаття

Господар, який вміє будувати і примножувати, – директор ТОВ «РАЗОМ ПЛЮС» Петро Галюк про Івана Чайківського

Наступна стаття

На Лановецькому полігоні з відходами трапилася масштабна пожежа (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.