На Бандери затори через ДТП: не розминулись дві автівки

Сьогодні близько12:30 на проспекті Степана Бандери у Тернополі сталася ДТП. Зіткнулися дві легківки. Постраждала пасажирка.

Як повідомили журналістам “МедіаТОРа” патрульні, водій автомобіля марки Ford виїжджав  на головну з вулиці Глиняної та не пропустив Audi. Легківка на швидкості в’їхала в багажник Fordу. На задньому сидінні була жінка. Її госпіталізували.

Audi зупинився біля тротуару, за кілька метрів від місця зіткнення. В автомобіля пошкоджений капот. Місце ДТП обгородили. Патрульні опитують свідків.

Рух вулицею Степана Бандери ускладнений.

Попередня стаття

Через наругу над похованням будівництво меморіального пам’ятника, присвяченого 100-річчю Чортківської офензиви, призупинили

Наступна стаття

Умисний підпал – поліціанти назвали одну з версій пожеж у Тернополі, в яких згоріли три авто (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.