У Тернополі через займання 8 сміттєвих баків обгоріли три автомобілі

Фото Наталія Швайка-Репак

Дві пожежі трапилися сьогодні близько 03:16-3:50 години ранку у Тернополі. Вогонь спалахнув у сміттєвих баках, розташованих на вулиці Київська,10 та Лепкого,14. Через займання 8 сміттєвих контейнерів пошкоджено три автомобілі, припарковані поруч.

Площа пожеж в обох випадках становила 7м.кв. Кількість контейнерів, що горіли також однакова – по чотири. На Київській у результатті займання сміття пошкоджено дві автівки, на Лепкого – один транспорт. Загорання ліквідовано черговим караулом 3 державної пожежно-рятувальної частини Управління.

Тернополяни обурені. Наталія Швайка-Репак, зокрема, зазначила:

“Заварили смітники, будем жити як в Європі, то фігня, що все через сраку зроблено. Краса, нє? Ще й в двох будинках люди дусились від ядучого диму вночі, у сні.”

Фото Наталія Швайка-Репак
Попередня стаття

На Бучаччині перекинувся автомобіль, в салоні якого була вагітна жінка

Наступна стаття

Через наругу над похованням будівництво меморіального пам’ятника, присвяченого 100-річчю Чортківської офензиви, призупинили

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.