Поблизу Тернополя поїзд переїхав жінку

У селі Біла поблизу Тернополя потяг переїхав жінку. Про загиблу у поліцію повідомив машиніст електропоїзда. Невідому чоловік знайшов на колії 8 липня близько 9:15. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, загибла жінка не місцева, на вигляд їй близько 70 років. Особу невідомої встановлюють.  

Оперативники з’ясовують час смерті пенсіонерки та потяг, який її збив. Вирішується питання про внесення даного факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Відділ комунікації поліції
Тернопільської області. 
Попередня стаття

У Тернополі побудують багатофункціональний комплекс «Палац Спорту»

Наступна стаття

Тернополянин просить допомогти врятувати життя батьку двох синів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.