Раніше судимий тернополянин пограбував 13-річного хлопця

Хлопець, граючись у дворі, залишив без нагляду свій наплічник. Безпечністю підлітка скористався 31-річний зловмисник. До правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася матір потерпілого. Жінка розповіла, що син залишив сумку разом з ключами від квартири та мобільним на лавці у дворі, і хтось спокусився на це майно. Вартість втраченого – майже п’ять тисяч гривень.
Оперативними заходами поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 31-річний тернополянин. У скоєному зловмисник зізнався. Поліцейські вилучили у нього крадений телефон.
Зловмиснику інкримінують частину 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

Президент України звільнив усіх голів РДА на Тернопільщині

Наступна стаття

Якщо коаліцію створюватимуть на космо-політичній основі, ми підем в опозицію, – Микола Томенко про роботу в уряді (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.