За нами робота, за вами – контроль, – кандидат у нардепи від “Громадянської позиції” Олександр Савченко (Відео)

У студії Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” доктор економічних наук, професор, кандидат у народні депутати від “Громадянської позиції” Олександр Савченко. У суспільно-політичній програмі «Позиція» говоримо про вибори, програму та курс політичної партії Анатолія Гриценка, основні напрямки її роботи в уряді.

Зараз Національний банк практично не впливає на розвиток української економіки, бізнесу, а відтак, зростання добробуту людей, – каже Олександр Савченко. Аби цю статистику змінити, потрібно насамперед змінити цільову функцію НБУ, – додає політик. Важливо наповнити український ринок кредитним ресурсом. Сьогодні вони короткі й дуже дорогі. Бізнес позичає під 20-23 %, а люди на побутові потреби під 30-40%.

Зменшення ВВП, економіка занепадає. За 30 років жити краще так і не стало. Розкрадання та розбазарювання держказни мужновладцями є тим фактором, що не дає Україні “стати на ноги”, – зазначає кандидат у народні депутати Олександр Савченко. Не менш важливою є робота у напрямку побудови судової системи, якої, на його думку через корупцію сьогодні просто немає.

Про це та інше більш детально – у програмі. Дивіться, аналізуйте, робіть висновки та формуйте свою чітку позицію.

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині молодятам дарували іграшки замість квітів

Наступна стаття

Місцевий, господар, порядний, – друзі і колеги про Івана Чайківського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.