На 167 округу Тернопільщини з відривом в один голос лідирує Володимир Гевко (Фото)

За офіційними підрахунками ЦВК, станом на 10 год, на мажоритарному округу № 167 лідирує партія “Слуга народу” Володимир Гевко. Його попередні результати – 30,67 %.

Одним голосом поступається представник політичної партії «Сила людей» Володимир Шматько. Третю позицію займає представник від партії “Європейська Солідарність” Олег Барна з результатом – 8,58 %.

Четверта у списку попередніх підрахунків, – Алла Квач від партії “Голос”. Вона набрала 6,13 %.

Наступні учасники перегонів з № 167 округу мають значний відрив від лідерів перегонів. Зазначимо, підрахунки голосів тривають, тож офіційні результати можуть різнитися.

Нагадаємо, до 167 округ Тернопільщини охоплює місто Чортків, Борщівський, Заліщицький, Чортківський райони.

Довідка про лідера перегонів на 167 окрузі: Володимир Гевко, 43 роки, кандидат економічних наук, підприємець. 1996–1999рр координатор з маркетингу благодійного фонду „Бізнес-Інкубатор Тернопільщини”. 1999-2000 рр начальник відділу маркетингу ВАТ „Тернопільський м’ясокомбінат”. 2002-2004 рр. – комерційний директор ТОВ „Тернопільська газета”. 2001р – до тепер директор навчально-консалтингової компанії „Профі-Центр”.  Доцент кафедри менеджменту у виробничій сфері ТНТУ. 2015 р. очолив регіональну раду підприємців Тернопільщини. Член Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, докторант технічного університету. Двічі балотувався до Тернопільської міської ради – у 2010 р. від партії «За Україну!», у 2015 р. від БПП.

Попередня стаття

На Тернопільщині на мажоритарному округу № 166 лідирує Микола Люшняк

Наступна стаття

На Тернопільщині на округу № 165 перемагає Іван Чайківський (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.