На Тернопільщині на виробництві загинув 29-річний машиніст

Кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини (частина 2 статті 272 ККУ) відкрили слідчі Тернопільського відділення поліції. У понеділок, 22 липня, близько 10.30 год. під час ремонту виробничо-рихтувальної машини загинув 29-річний працівник  одного з підприємств.  
Подія трапилася у селі Великий Глибочок Тернопільського району. За попередніми даними, машиніст виконував ремонтні роботи під час яких виробничо-рихтувальна машина почала рух та затиснула останнього. Чоловіка з численними  травмами госпіталізували до лікарні. Проте врятувати життя потерпілому медикам не вдалося – він помер.
Поліцейські встановлюють причину та обставини трагедії. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

Смертельна ДТП на Кременеччині: загинув 23-річний мотоцикліст

Наступна стаття

У Тернополі збільшилася кількість незаконних забудов

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.