На Тернопільщині пораненого хлопця знайшли на узбіччі

З численними переломами та струсом головного мозку: на узбіччі в траві жителі села Ценів Козівського району знайшли пораненого хлопця. Це сталось 29 липня о 9:30, – повідомляють у Нацполіції Тернопільської області.

Як зазначають “Новини” UA:Тернопіль, поранений 17-річний хлопець – місцевий житель. Як повідомили в Козівському відділенні поліції, у нього виявили травми, схоже, отримані від удару автомобілем.  Його з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом ребра, кісток тазу та нижньої щелепи, забоями нирок й грудної клітки доставили до відділу інтенсивної терапії Козівської районної лікарні, а далі – в обласну дитячу лікарню Тернополя.

За словами речника Нацполіції області Андрія Василика, поліцейські розшукують автомобіль вишневого або червоного кольору, з корозією кузова. На транспортному засобі може бути пошкоджена права передня сторона. Вони звертаються до водіїв, які в період з 5:00 до 9:30 проїжджали дорогою між селами Ценів та Олесине, і мають в автомобілях відеореєстратори, допомогти встановити особу водія.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Карається штрафом від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами.

 

 

Попередня стаття

Рятувальники з всієї України з’їхалися до Тернополя, аби позмагатися за звання найкращого

Наступна стаття

Збаражчанин заради легких грошей пограбував тернопільського двірника

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.