У Тернополі невідомі пошкодили та пограбували автомобілі

У Тернополі на вулиці Ярмуша невідомі пошкодили два атомобілі марки Рено. Подія трапилася вночі 31 липня. Про злочин у поліцію повідомила власниця однієї з іномарок. 
Виїхавши на місце події, працівники Тернопільського відділу поліції встановили, що в іномарці, яка належить заявниці, було приспущене вікно, пошкоджена панель та зникли реєстратор, а з гаманця пропало близько тисячі гривен. В іншій автівці невідомі розбили заднє пасажирське вікно з правого боку, не взявши з салону нічого.
Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за частиною 1 статті 185 ККУ, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Adidas дарує подарунки: українці поширюють через Viber небезпечний фейк

Наступна стаття

За добу у Тернополі “замінували” два навчальні заклади (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.