Відомого на Тернопільщині священика побила парафіянка. Чоловік подав до суду

Відомого священика з Лановеччини  Олексія Філюка побила парафіянка.  Про прикрий  випадок, який стався  сьогодні  вночі отець повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

За словами священика, вночі до нього прийшла місцева жителька і напала на нього з кулаками. Окрім цього жінка висловлювалася лайливими та образливими словами. На думку Олексія Філюка, причиною такої поведінки стало зняте відео на пісню «Слава Богу за все».

Свідками цих розбірок стали сусіди отця Олексія. А через кілька хвилин прибули і правоохоронці, – повідомляє gazeta.te.ua.

“Друзі у своєму житті все міг припустити, але ці останні події, які трапилися зі мною вчора перевернули моє життя з ніг на голову!!!

Три справи і заяви, які є в поліції проти громадянки Вдовін Лілії після 10 серпня буде розглядати Лановецький суд, але ще є закон України про наклепництво за який також змушений подати до суду!!! З переписки ви можете бачити, як все починалося і як закінчилося, по словах Вдовіних я гірше звіра!!! І винний у тому що запросив дівчину на капучіно і спілкувався з нею аж 5хв.”, – зазначив Олексій Філюк.

Попередня стаття

«Повинні бути навіть в інтровертів», – тернополяни про друзів (Відео)

Наступна стаття

Рятувальники з всієї України з’їхалися до Тернополя, аби позмагатися за звання найкращого

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.