У Чорткові працюють цілодобово, в Тернополі – за законом. В області – ремонт водопроводів (Відео)

За терпіння влітку – комфорт взимку. Міста Тернопільщини в траншеях. В обласному центрі від червня реконструюють тепломережі.

«Міськтеплокомуненерго» перебудовує котельні в мікрорайонах «Східний» та «БАМ». Замінити старі труби вчасно підприємство не встигає.

Плануємо закінчити ремонт у 2 етапи: до 20 серпня та 15 вересня – на ділянках, де переважає індивідуальне опалення. Не встигаємо виконати ремонт вчасно, бо газові і труби водоканалу, електричні кабелі тощо, знаходимо не там, де вказано в плані 80-х років. Дерева, білборди – у незаконних місцях. Це ускладнює роботу. Вночі працювати нам забороняє міжнародне законодавство, – Андрій Чумак, начальник «Міськтеплокомуненерго».

У домівки тернополян гаряча вода повернеться не 17 липня, а 20 серпня, або й 15 вересня. Щоденне нагрівання води у каструлях тернополяни називають випробуванням.

Я від травня не маю гарячої води, тернополянка.

Чекайте аж в перших числах вересня. Сміх людям казати. Та то стидоба, щоб на літній період закрили гарячу воду на 3 місяці. Головне, що помитися треба, тернополянка.

Чортків теж переритий. У старій частині міста замінюють водопровід. Відновлюють колодязі 20 століття. Робота кипить цілодобово.

Працюємо вночі, щоб жителям міста було комфортно. Основну роботу вже зробили. Частково замінюємо водопровід і одразу включаємо водопостачання, – начальник «Чортківводоканалу» Віктор Гордієнко.

А от у Тернополі, за словами Андрія Чумака, нічну працю забороняє міжнародне законодавство.

 

Попередня стаття

На Монастирищині чоловіки катували товариша гарячою праскою, потерпілий в реанімації (Фото/Відео)

Наступна стаття

У Чорткові чоловік через зауваження побив жінку з інвалідністю (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.