На Петлюри невідомі “закладають” у двері тернопільських квартир шприци

Шприц з відкритою голкою виявила у дверях свого помешкання тернополянка Юлія Зарваницька. Жінка зазначає, якби відчинила двері швидко, то голка проткнула б її тіло. На щастя, шприц впав на підлогу. Випадок трапився сьогодні, в одній з багатоповерхівок на проспекті С.Петлюри.

“Ось такі сюрпризи кладуть у вхідні двері будинку на Петлюри …. якщо я б різко зайшла то вже ця голка була би грудях а я відкрила двері і чекала чогось шприц легенько впав на землю… будьте обережні попереджайте дітей бо там може бути все що завгодно СНД і т д”, – йдеться у дописі Юлії Зарваницької.

 

Попередня стаття

На Київській у Тернополі триває заміна зношених тепломереж (Відео)

Наступна стаття

Поліцейські розшукують дівчину, яка обікрала магазин “Єва” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.