Зірвані дахи та понищені теплиці: на Тернопільщині вирувала гроза (Відео)

На Тернопільщині 13 серпня вирувала гроза. Негода з дощем, градом та сильними поривами вітру наробила біди в селах Заліщицького району. Про це повідомили у Службі надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Зокрема у селах Зозулинці, Колодрібка та Синьків дощем розмило вулиці, поривом сильного вітру зірвало частину покрівлі з приватних будинків та прибудов. Подекуди – повалені дерева й пошкоджені градом теплиці.

У селі Синьків сильний вітер пошкодив покрівлю школи та орієнтовно п’яти приватних будинків. Як повідомляють жителі села, градом в Синькові пошкоджено сільськогосподарську техніку на одному з підприємств. Розповідають, що через обрив електроліній, у селян нема світла та інтернету.

Варто зазначити, погодні умови погіршились у більшості районів Західної України. Град, розміром з куряче яйце випав 13 серпня у селі Сторожинці, що на Чортківщині, повідомляє Чортків.Life. Сьогодні рясний град випав у Зборові. Про це повідомив у соцмережі Толік Подковський.

Інформація щодо наслідків негоди на території області уточнюється.

 

Попередня стаття

У Тернополі триває комплексна реконструкція мереж теплопостачання

Наступна стаття

Неподалік 6-го магазину фура, об’їжджаючи нове кільце, обірвала дроти (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.