На Протасевича водій позашляховика насмерть збив тернополянина

Сьогодні, 16 серпня, близько п’ятої години ранку на вулиці Протасевича у Тернополі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Під колесами позашляховика загинув 65-річний тернополянин.

За кермом авто перебував жителя Гусятина. За його словами, пішохід перебігав проїзну частину дороги. Помітивши його, кермувальник екстрено загальмував, та уникнути удару не вдалося. Від отриманих травм тернополянин помер на місці.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Попередня стаття

Під поїзд потрапив 25-річний теребовлянець, юнак помер у реанімації

Наступна стаття

Повітря у Тернополі визнали найчистішим в Україні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.