Про планові та аварійні відключення комунікацій тернополянам повідомлятиме сіті-бот «Назар»

У Тернополі незабаром запрацює новий ефективний канал комунікації – сіті-бот «Назар», через який тернополяни зможуть отримати повідомлення про планові та аварійні відключення комунікацій (світло, вода, опалення) за конкретною адресою. Розсилка буде відбуватися через Viber, Telegram та Facebook. Також у мешканців буде можливість дізнатися про заплановані ремонти у їх дворі, а також залишати заявку про аварійну ситуацію у будинку, квартирі тощо.

Міський голова Сергій Надал спільно з командою ІТ-сервісу підписав Меморандум щодо впровадження цієї системи у Тернополі вже цієї осені.  Як зазначає команда сіті-боту, таким чином Тернопіль стане другим містом Західної Україні, де у 2019 році буде впроваджено цей зручний та корисний сервіс.

Довідка. Сіті-бот Назар є фіналістом національного конкурсу Open Data Challenge 2019, що проводиться за підтримки Державне агентство з питань електронного урядування України, в партнерстві з Фондом Східна Європа, TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах та 1991 Open Data Incubator

Попередня стаття

У Тернополі відбудеться науково-розважальне свято «День знань: Версія 1.0»

Наступна стаття

Жителька Тернопільщини під час концерту викрала у жінки сумку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.