“Нам сказали, що надії нема, але ми не можемо здатись”: теребовлянка потребує допомоги у боротьбі з раком

Наталя Максимчук із Теребовлі про онкологічне захворювання дізналась лише п’ять днів тому. Зараз вона готується до дороговартісної операції в Києві. Сім’я жінки просить небайдужих підтримати їх у такий важкий момент, адже зібрати 300 тис грн так швидко вони не можуть.

– Просимо усіх небайдужих людей, щоб допомогли молодій жінці, матері двох дітей 43-річній Наталії Максимчук  з Теребовлі. У неї виявили рак підшлункової. Коштів на операцію у сім’ї не вистачає. Не будьмо байдужими до чужої біди, – таке прохання про допомогу соцмережах поширюють друзі та знайомі жінки.

Дочка пані Наталії Христина Максимчук розповідає, що про біду сім’я дізналась лише кілька днів тому. Це стало справжнім ударом для всіх.

– Мама почала худнути на очах, але в неї нічого не боліло, – розповідає Христина. – Ми звернулись до лікарів. У Тернополі нам сказали, що шансів немає, але ми не можемо здатись. Ми віримо, що мама зможе вилікуватись. Інакше не може бути. 

Зараз жінка перебуває у Києві, де їй мають проводити операцію, вартість якої близько трьохсот тисяч гривень. Кошти потрібні і на реабілітацію.

– Ми дуже дякуємо всім, хто допомагає нам, – каже Христина Максимчук. – Дякуємо всім, хто не відвернувся від нашої сім’ї в таку тяжку хвилину. Просимо молитви за маму і віримо, що все буде добре. 

Довідка: Кошти можна перерахувати на рахунок ПриватБанк: 4149 4991 0513 8521 Максимчук Христина Любомирівна, донька Наталії. Телефон: 067 350 05 79 (Христина)

Джерело: 20Хвилин

Попередня стаття

Жителька Тернопільщини, засуджена за вбивство в стані афекту, просила не ув’язнювати її

Наступна стаття

Танці у день державної жалоби: у Тернополі іноземні студенти-медики спровокували конфлікт (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.