Митці з України та Польщі зберуться у Кременці на “діалог”

Представники України та Польщі приїдуть до Кременця на Міжнародний літературно-мистецький форум «Діалог двох культур».

З 4 по 8 вересня в обласному історико-меморіальному музеї Юліуша Словацького відбудеться творча зустріч мистецької еліти, літераторів, мистецтвознавців, культурологів, філософів, істориків та відомих громадських діячів з двох сусідніх держав.

Форум у Кременці проводять щороку. Цьогоріч від присвячений 210-ій річниці від дня народження польського поета першої половини ХІХ ст. Ю. Словацького.

«Цей захід «переріс» себе, тепер це не просто зустрічі чи нудні читання, а форум, що об’єднує дві культури – українську і польську, представники яких говоритимуть про нашу спільну спадщину. До нас телефонують, цікавляться форумом кременчани та гості міста, люди різного віку. Радіємо, бо цього року він відбуватиметься довше, ніж зазвичай», – розповіла директорка обласного історико-меморіального музею Ю. Словацького Тамара Сеніна.

Фото: Наш День

Попередня стаття

Прощання з Василем Жданкіним відбудеться 5 вересня у Кременці

Наступна стаття

У Тернополі пенсіонер пішов платити за комуналку і пропав (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.