Спорткомплекс на вул. Братів Бойчуків у Тернополі реконструюють (Фото)

У Тернополі розпочався капітальний ремонт приміщень фізкультурно-оздоровного комплексу та басейну КЗ «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту», що на вул. Братів Бойчуків, 4 а.

Зі слів начальника управління сімʾї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради Миколи Крутя, заплановано відремонтувати усі внутрішні приміщення, облаштувати трибуни на понад 500 глядацьких місць, влаштувати необхідну інфраструктуру для спортсменів і тренерів: облаштувати туалетні та душові кімнати, роздягальні та кімнати для зберігання спортивного інвентарю. Також ведуться роботи з оновлення освітлення, капітального ремонту зовнішнього фасаду будівлі та проводиться утеплення і гідроізоляція басейну.

Ремонт ФОК планують завершити до кінця цього року.

Після реконструкції комплексу вихованці тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи, а також аматорські команди, зможуть займатися тут різноманітними ігровими видами спорту, зокрема, футзалом, гандболом, волейболом та баскетболом.

 

 

Попередня стаття

8 вересня на одній з вулиць Тернополя перекриють рух транспорту

Наступна стаття

У Тернополі сім’я отруїлася куркою-гриль, придбаною у “Сільпо”

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.