Тернопільським породіллям збільшили “пакунок малюка”

“Пакунок малюка” доповнили. Як повідомляють у Мінсоцполітики, з вересня наповнення боксів для новонароджених збільшиться з 30 до 70 позицій.

У коробки додали:

– новий одяг (сорочечки, беретик, царапки, слинявчик, комбінезон-трансформер демісезонний);
– предмети вжитку (півковдра, розвиваючі іграшки для стимулювання зорових, слухових, тактильних відчуттів та рухових навичок, м’яка книга з високою контрастністю зображень, багатофункціональний розвиваючий килимок);
– засоби гігієни для новонародженого (крем під підгузок, ватні гігієнічні палички, мило для прання дитячих речей, гребінець для волосся, губка для купання);
– засоби гігієни для мами (прокладки гігієнічні та післяпологові).

Попередня стаття

У Тернополі відбудеться футбольний матч за участю учасників АТО

Наступна стаття

На марші за права тварин тернополяни вимагатимуть створення зоополіції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.