Лісову пожежу в Бережанах не вдається погасити третю добу (Фото)

Вже третю добу поспіль працівники 7-Ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області ліквідовують загоряння лісу біля урочища «Сторожисько». Про це повідомляють на сайті Бережанської міської ради.

Пожежа сталася внаслідок спалювання сухого зілля та залишків соломи на городніх ділянках місцевих жителів, які знаходяться неподалік цього лісу.
З огляду на викладене, нашим громадянам слід замислитись, чи варто тепер випалювати суху траву, бур’ян, опале листя тощо, перетворюючи родючі землі навколо нас на попелище, наносячи шкоду собі й оточуючим.
Шановні бережанці, відмовтеся від підпалів сухої трави та інших рослинних залишків, а також сміття. Це небезпечно!

Попередня стаття

Тернополянам радять вдягатись тепліше. Прогноз погоди на тиждень

Наступна стаття

Загиблого на Сході військового зустрічають на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.