Учні та студенти, які мають «Картку тернополянина», їздитимуть у громадському транспорті безкоштовно

Учні та студенти профтехнічних закладів Тернополя тепер користуватимуться громадським транспортом міста безкоштовно. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради.

Як пояснює міський голова Сергій Надал, правом безкоштовного проїзду користуватимуться ті учні та студенти, які мають відповідну учнівську/студентську «Картку тернополянина» для проїзду у тролейбусах, комунальних автобусах та на маршрутах приміського сполучення до сіл громади.

Нагадаємо, що наразі право безкоштовного проїзду у всіх тролейбусах та автобусах 1А мають усі учні та студенти міста за наявності учнівської/студентської «Картки тернополянина».

Попередня стаття

Де у Тернополі можна набрати води? Адреси колонок-качалок

Наступна стаття

Жителі Великогаївської громади лікуються у новій амбулаторії (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.