Тернопільські віндсерфінгісти здобули нагороди на Чемпіонаті України з вітрильного спорту (Фото)

Тернопільські віндсерфінгісти відзначились на Чемпіонаті України з вітрильного спорту в олімпійських номерах програми, який проходив на Київському водосховищі у місті Вишгороді, та Чемпіонаті України серед юнаків, що приймав Чорноморський яхт-клуб в Одесі.

Наші спортсмени привезли із цих регат п’ять медалей.

Так, «золотом» відзначився серед дорослих студент ТНЕУ, вихованець комунальної установи Тернопільської обласної ради «Школа вищої спортивної майстерності» Олександр Тугарєв. Виступаючи в класі вітродошок RS:X, наш земляк став переможцем у десяти перегонах.

Команда молодших тернопільських віндсерфінгістів, яка в Одесі виступала у дитячому класі вітродошок «Bic-Techno 293», привезла одразу чотири медалі – дві срібних і дві бронзових. Спортсменки Аліна Нижегородова (учениця ТСШ №3) та Єва Авдеєнко-Золота, у своїх перших змаганнях у морі, в умовах високих хвиль та сильного вітру, зуміли скласти гідну конкуренцію більш досвідченій і старшій суперниці з міста Світловодська Анжеліці Гарькавій. У результаті Аліна Нижегородова здобула срібну нагороду, а Єва Авдеєнко-Золота стала бронзовою призеркою.

«Срібло» та «бронзу» вибороли і їхні колеги по команді серед юнаків: Тігран Данієлян (студент економічного коледжу ТНЕУ) посів друге місце, а Іоан Колодницький (учень ТЗОШ №4)  був третім.

Попередня стаття

Прилад Tru Cam та рейди: у поліції розповіли, як зменшать кількість ДТП в області (Відео)

Наступна стаття

Сьогодні до обіду на тернопільських вулицях не буде світла

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.