Ярмарок, квести та змагання – Бережани готуються до «Вінка культур»

«Вінок культур» у постановці творчих колективів району відбудеться 22 вересня у Бережанах. Культурно-мистецька програма пройде у рамках проекту «Бережани: загублена стежка Ференца Ракоці».

Святкування пройде у дворику замку. Гостей запрошують на відкриття музейної експозиції, присвяченої Ференцу Ракоці. Також у рамках програми – ярмарок народних ремесел, майстер-класи, туристично-інформаційна платформа, розважальні ігри для дітей, квести і змагання та концерт.

А ввечері парку біля замку Синявських відбудеться виступ гуртів та дискотека.

Нагадаємо, за результатами конкурсу культурно-мистецьких проектів «Малі міста-великі враження», який започатковано Міністерством культури України, одним із переможців став проект «Berezhany: the lost trail of Ferenc Rakoсzi» (Бережани: загублена стежка Ференца Ракоці).

Попередня стаття

У Борщівському районі водій іномарки спричинив ДТП: загинув пасажир (Фото)

Наступна стаття

Завтра у Зарваниці молитимуться за родини військових

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.