Кабмін скасував літній час: 27 жовтня тернополяни переведуть годинники востаннє

У Кабміні скасувати перехід українців на літній час.

Отож, у ніч з 26 на 27 жовтня, в Україні традиційно переведуть стрілки годинника на годину назад, перейшовши на зимовий час. Проте до літнього часу наша країна вже не повернеться.

Розпорядження про переведення годинника, підписав заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

Про це він повідомив у Facebook: «Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509 «Про порядок обчислення часу на території України» на території України 27 жовтня 2019 о 4 (четвертій) годині за київським часом скасовується літній час із переведенням годинникової стрілки на 1 (одну) годину назад», – йдеться у постанові.

Крім того, уряд закликав ЗМІ повідомляти українців про закінчення літнього часу щодня протягом трьох останніх днів перед остаточним скасуванням дії літнього часу (з 24 по 26 жовтня).

 

 

 

Попередня стаття

4-річного Сашка, який загубився на Східному масиві, знайшли (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині покажуть великий театралізований бій під Збаражем 

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.