У Дністровському каньйоні незаконно видобували глину

Правоохоронці виявили незаконний видобуток суглинку у «Дністровському каньйоні» на Борщівщині.

На території природно-заповідного фонду поліція затримала чоловіка, який за допомогою екскаватора та вантажівки видобував корисні копалини. При перевірці у даної особи були відсутні  дозволи на видобування.

Даний факт внесено  до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 240 ККУ – порушення правил охорони надр. Вирішується питання про накладення арешту на вищевказану техніку.

Нагадаємо, з 13 вересня на території області тривають відпрацювання щодо виявлення незаконного видобування корисних копалин, їх крадіжок та здійснення підприємницької діяльності, пов’язаної з видобуванням корисних копалин без належних на те документів.

Попередня стаття

Допоможіть 18-річній чортківʼянці вилікувати рак: потрібно зібрати 200 тис. доларів

Наступна стаття

4-річного Сашка, який загубився на Східному масиві, знайшли (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.