Житель Тернопільщини загинув від пожежі через паління у ліжку

Учора, 24 вересня через пожежу в житловому будинку в с. Кинахівці Збаразького району загинув чоловік, – передає прес-служба Управління ДСНС України в Тернопільській області.

Про пожежу рятувальникам повідомили о 14:09 жителі села. Незабаром черговий караул місцевої пожежної команди селища Вишівець зупинив поширення полум’я на площі 10 м. кв. Їм вдалось врятувати будівлю від вогню, однак не обійшлось без жертв: у кімнаті, де був осередок займання, вогнеборці виявили тіло власника помешкання, громадянина 1977 року народження. До його загибелі призвела згубна звичка – паління в ліжку.

Попередня стаття

На Тернопільщині покажуть великий театралізований бій під Збаражем 

Наступна стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який шантажував забудовника і вимагав у нього 25 тисяч доларів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.